ISABELLA FEIZA ÅHLANDER

Testar gröt-plättar

Om man inte har tålamod kanske de inte är någon jätte bra ide att ställa sig och göra gröt-plättar, om man dessutom har en hungrig bebis som ivrigt väntar på frukosten kanske de inte heller är en kalas ide, men vet ni? – de smakade himmelsk, garanterat godare än vanliga pannkakor. Även Claudio tyckte att de var gott, kanske handlade de lite om att de blev en annan konsistens, mer tuggmotstånd. kommer definitivt testats igen. – ärligt talat helt värt den lilla extra tiden de tog att förbereda.

Plätten är gjord på fruktgröt från semper med smak utav äpple och päron, sjukt enkelt att göra bara de att de tar lite tid att steka. De är bara att blanda ihop en portion gröt, klicka ner i en uppvärmd stekpanna med lite rapsolja och vänta, vända och servera. För att få lite extra liv och smak på plätten kan man mixa i en banan.

Jag kan inte sluta fascineras och glädjas över att sempers gröt är fri från palmolja och nu ersatt med grädde, rapsolja och solrosolja. – Fett är bra, när de är bra fett. För att läsa mer om sempers barngröt klicka HÄR! Ni har väl inte missat semperstävling? – där man kan bli vinnare utav en läragå-vagn från brio fylld med gröt? – awesome, nu har de även startats en ny tävlingsvecka, så in och tävla. för att läsa mer om tävlingen klicka HÄR!

Detta inlägg är skrivet i samarbete med semper, via vimedbarn. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats