ISABELLA FEIZA ÅHLANDER

Jag var gravid..

Hej. Alltså Wow,  de känns nästan ofattbart igår var de exakt 4 år sen som jag plussade med Claudio. Å idag fyller bloggen 4 år!

Å tänka sig att vi redan då anade att de var en liten Claudio som låg där i magen och väntade på att få komma ut och upptäcka världen.

20161209_080518

Mitt allra första inlägg på bloggen:

hej vimedbarn! 

Jag är nog lika nervös som en sex åring första dagen på skolan. För mig är de här stort. Jag har sovit på mitt besked om graviditeten men jag kan inte hanskas med känslan jag behöver skriva av mig.och jag kommer att vara anonym tills jag och barnets pappa väljer att gå ut med graviditeten offentligt.

Jag vet egentligen inte om jag är glad just nu, jag har längtat och drömt iväg väldigt länge och väldigt ofta men nu när de väl är verklighet har jag verkligen en klump i magen. Eller får jag säga två? – jag har lite smått ångest jag vet inte om jag vill berätta för barnets blivande mor och far- föräldrar. Jag vet inte hur jag ska handskas med allt utifrån. Tänk om jag blir påhoppad tänk om folk dömer mig. Just nu känner jag mig liten väldigt liten, trots att jag är rätt stor jag är vuxen, jag lever med mina egna beslut och de här beslutet kan bara jag ta och de finns bara en person som kan vara med och påverka mitt beslut och de är barnets blivande pappa.” 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats