ISABELLA FEIZA ÅHLANDER

PULLEDPORK FOR DINNER

Vi gjorde i ordning en pulledpork som vi faktiskt fuskat och köpt ”färdig” så egentligen var de bara att ställa in i ugnen och vänta på att köttet lagade sig själv. Vi serverade med tortillabröd, en ”sallad” på cocktailtomater, majs och rödlök till en het salsasås och gräddfil. Smakade himmelskt och kommer troligtvis att ätas igen. Hur enkelt kan man egentligen få de? även fast att de tog en stund så behövde vi inte ens gå in i köket för att vända på köttet de skötte sig själv där i ugnen i ca 40 min. 

Perfekt söndags-mat att äta i soffan framför något bra på tvn. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats