ISABELLA FEIZA ÅHLANDER

HÅLLBARA OCH KREATIVA LEKSAKER!!

Någonting som jag tycker är riktigt roligt och som jag själv lekte massvis med som liten är lego, nu är Claudio fortfarande för liten för vanligt lego men när han fyllde 1år i somras fick vi ett par byggsatser av duplo. Minst lika roligt och Claudio tycker att de är skoj att sitta på golvet och plocka med legot och krafsa runt i lådan. Än har han inte riktigt fått till de där med att sätta ihop bitarna men han förstår att de ska sättas ihop och försöker med all sin kraft trycka ihop dom men lite snett, så de går liksom inte riktigt men lika roligt har han ändå.  

De enda negativa med lego är väl att de kostar en del, å andra sidan har de ju ett bra andrahansvärde. Lego är i alla fall garanterat en leksak som jag kommer att satsa mycket på till Claudio, dels för att man kan göra så mycket med de, och de håller i många många år, hur många gånger har ni varit med om att lego faktiskt går sönder? – I morse innan jag åkte iväg till jobbet surfade jag runt en del och letade efter nytt spännande lego/duplo till Claudio i julklapp, och hittade då den här sidan som under december och fram till jul har en adventskalender med grymma erbjudanden varje dag, just idag kan man fynda lego till bra rabatter hos lekmer,  ”20-50% på allt Lego med en Lekmer rabatt”.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. rosanna

    hahha dennis var helt galen i lego som barn så han tittar redan på saker som han vill köpa till Alexis, det står rekommenderad ålder typ 11-16 år på dom paketen :) så vi köper duplo och leker med så dennis lugnar sig lite.

stats