ISABELLA FEIZA ÅHLANDER

VÄRLDENS BÄSTA KÖTTFÄRSSÅS

För ett par dagar sedan så följde jag en tråd i en facebook-grupp angående hur man tillagar sin köttfärssås. Ja de finns väl ungefär lika många olika varianter som de finns människor alla gör på sitt sett. Jag har alltid gjort på mitt sett. Den här gången tänkte jag testa någon annans men med en touch av mitt egna. Utan att skryta, och utan att överdriva måste jag påstå att de kan ha blivit den godaste jag både lagat och ätit.

Ingredienser: 500g köttfärs, 1lök, salt/peppar (mycket peppar) 2.5dl matlagningsgrädde, ketchup, och 2.5dl krossade tomater. + spaghetti

Tillagning: började med att fräsa löken, för att sedan tillsätta köttfärsen, massvis med peppar och lagom med salt, och lite ketchup när köttfärsen är genomstekt (färdig) sänkte jag värmen rejält och tillsatte grädde, efter en stund blandade jag i krossade tomater och ännu mer peppar. Därefter lät jag de stå och små puttra på svag värme i ca 10-15 minuter.

Resultatet blev både krämigt, pepprigt, och riktigt riktigt gott!

De gick även hem hos denna lilltokstolle

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats