ISABELLA FEIZA ÅHLANDER

MISSLYCKAD MIDDAG.

Åhnej, hur lagar man äggfri och laktosfri mat? De här blev ju ett fiasko, eller de såg katastrofalt ut men smakade faktiskt väldigt gott. Dock är jag extremt uppsvullen just nu. och känner mig som en stor ful flodhäst. Hur som helst, vad gjorde jag för fel egentligen? De skulle bli ugnspannkaka och jag gjorde efter recept förutom att jag bytte ut ägget mot ”no eggs” pulver.

Nu när vi har en liten allergier här hemma får ni gärna hjälpa mig med bra/enkla och goda recept! För tillfället känns de ju hopplöst och som att Claudio får nöja sig med burkmat tills att han kan laga sin egen mat.. ://

Utsidan såg nästintill bränd ut, och insidan var som en sjö…. åh vad besviken jag blir.. men tur att de var gott!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kamilla

    Ägg- och mjölkfria pannkakor är supergott! Tyvärr är de inte speciellt nyttiga. Istället för mjölk och ägg använder du läsk (vilken som helst funkar om du vill ha smak, annars rekommenderas sockerdricka eller sprite) tillsammans med bakpulver, och det har då samma bindande effekt som ägg. Kommer dock inte ihåg hur mycket det är av bakpulver, läsk och mjöl men går säkert att googla fram! Förstår om du inte vill ge läsk till Claudio men det är ett superlätt och gott recept. Annars finns alltid Allergimat.com

stats