ISABELLA FEIZA ÅHLANDER

Svar på kommentar

20130517-070048.jpg
Hej Jennie!
Mitt efternamn uttalas ”ålander” men jag antar att du syftade på mitt mellannamn? Feiza som uttalas typ ”feisa”

isabella feiza Åhlander –
”isabella feisa ålander”

20130517-070332.jpg
Hej Amanda!
Åh vad glad jag blev när jag läste din kommentar tack så mycket för alla värmande och fina ord. :) jag pratar tyvärr inte varken arabiska eller franska. Den franska jag kan/kunde var de jag lärde mig i skolan 6-9.

Jag kan absolut dela med mig om min och min pappas relation. Min mamma
Och pappa gifte sig och han flyttade hit till Sverige. Mamma blev gravid och relationen var fin. Men så fort jag föddes tappade han fattningen och klarade varken av att ta hand om sin fru eller sitt barn. Han började leva sitt egna liv och gjorde precis som han själv ville. Han hamnade i fel kretsar och trodde att mammas kärlek och relationen till en dotter kunde köpas med pengar. Han klarade inte av att höra mig skrika. Många gånger tog han till mer våld än någonsin nödvändigt han skadade både mig och min mamma. Efter ett tag fick mamma nog och slängde ut honom något som skulle vara lättare sagt än gjort. Både jag och min mamma fick skyddat identitet.

Inte förrän jag blev 18 och min skyddade identitet upphörde så kom jag i kontakt med honom. Han ringde mig en kväll under våren året där efter. Jag hade redan då fått veta att min pappa skaffat ny fru och fyra nya barn. De var en häftig känsla att för första gången prata i telefonen med min egen pappa. Efter den dagen har vi hörts på telefon med jämna mellanrum. Just nu känns de som att de är precis den relationen jag vill ha med honom. Jag skulle absolut kunna tänka mig att träffa honom men på mina villkor.

Jag är vän med mina ”syskon” på Facebook och vi pratar lite ibland. De är en konstigt känsla att efter 16 år helt plötsligt ha fyra små syskon.

Under tonåren var de väldigt jobbigt för mig att inte ha någon pappa. Jag visste inte ens om han levde och mycket av de som hade hänt hade jag ingen aning om. Idag är jag glad att jag vet de jag vet. Och jag kommer alltid vara evigt tacksam för min mamma som på helt egen väg uppfostrat och försörjt mig.

De finns få personer som jag verklige älskar med hela mitt hjärta de är min mamma min sambo och min älskade efterlängtade son.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats