ISABELLA FEIZA ÅHLANDER

DAGENS FRÅGA

idag kör vi på en dagens fråga. Eller rättare sagt idag slänger jag in två frågor i ett inlägg.

20130423-071036.jpg
Fick mig faktiskt ett leende på läpparna när jag läste den här kommentaren. Jag pratade med Hanna i helgen lite grann om just strumpor. Om att jag hatar strumpor med en massa olika mönster ich konstiga tryck. En strumpa ska vara svart eller vit.. Heh!

Faktiskt så har jag bara svarta strumpor med undantag några par vita med svarta ”sulor” från aridas, de strumporna är inte särskilt snygga men de är så fruktansvärt sköna nu när fötterna börjar svullna. Vet inte va de är för special strumpor men dom sitter perfekt på foten, och är något tjockare undertill.

20130423-071452.jpg

20130423-071506.jpg
Grattis Elin! Vad roligt att du också väntar barn. Visst är de fantastiskt?

De där med mamma kläder är ganska svårt, ja tycker att de finns ett alldeles för litet utbud i affären. Finns en hel del på internet men just mamma kläder är super svåra att beställa.. Storleken varierar så himla mycket, jag tror inte att jag har samma storlek i någon utav mina mamma byxor.

De byxor jag faktiskt köpt i mamma väg kommer allihopa i från H&M, där kan man hitta byxor som både är sköna, och rätt snygga. Har köpt ett par svarta jeans, ett par svarta byxor, ala chino style, och ett par blåa jeans. Sen har jag några tights också.

På överkroppen använder jag fortfarande vanliga kläder, men köper jag nytt köper jag i en storlek större.

Man känner sig lätt tråkig när man är gravid, jag tycker att de är svårt att klä sig snyggt samtidigt som de ska vara bekvämt för magen.

Längtar tills i sommar när man kan sätts på sig fina klänningar men band över magen. :) – hoppas du fick ett någorlunda svar på din fråga, självklart kan jag hojta till om jag hittar mamma kläder någon annanstans också.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats