ISABELLA FEIZA ÅHLANDER

Lite hjälp tack!

nu är de min tur att fråga er, jag har de senaste dagarna haft extremt ont i rumpan, eller jag vet inte hur jag ska kunna förklara smärtan. De känns precis som att bebisen är på väg ut ut fel hål. Jag kan knappt sitta ordentligt då stramar de i hela ryggen/rumpan, kan inte heller stå upp ordentligt utan att de gör ont, att gå funkar bättre. Känslan är ungefär den samma som när man är förstoppad, fast smärtan sitter mer i ryggen. Så fort jag rör på mig mycket gör de ännu ondare… Trappor är nästan att glömma..

det jag undrar är vad de här kan vara? Har en känsla av foglossning.. ni får mer än gärna komma med råd och tips på hur jag kan minska smärtan, allra värst är den på kvällarna och morgonen.

20130419-072647.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. jaanas

    Det låter som foglossning, har själv haft det sedan v.17.
    Tänk på att undvika rörelser som kan förvärra det. T.ex. att ta trappor, gå med stora steg, korsa benen förvärrar det.
    Det bästa är att gå till sjukgymnasten för hjälp om du får stora problem, då kan du även prova ut foglossningsbälte om det skulle behövas :)
    Kram!

  2. Sevo

    Jagr i v 22 o har haft foglossning sen v 13.. d du beskriver är exakt det.. går inte göra så mkt åt smärtan förurom undvika trappor sitta längre stunder eller röra dig åt fel håll.. du kmr lära känna smärtan o vad som får det att göra ont.. d ända man kan göra för att minska en aning i framtiden är vattengympa eller lätta övingar som stärker ryggen… om d gör ont ofta får du köpa bäcken bälte för att ha när du ska gå långt eller stå länge.. hoppas d inte blir värre för man kan inte göra ett skit…

stats