ISABELLA FEIZA ÅHLANDER

DAGENS FRÅGA!

hade lovat er en dagens fråga igår men tiden flög förbi, den får ni nu i stället!

20130415-071842.jpg
Idag blev de ett par frågor på samma gå g, vi börjar med den första om hur jag och pojkvännen träffades.. Första gången vi träffades hade jag ett annat förhållande som var allt annat än bra just då. Vi träffades första gången på en krog på söder, vi hälsa på varandra eftersom att han kände de vännerna jag var ute med, mer än så var de inte första gången. Ett par dagar senare la han till mig på Facebook, jag var totalt ointresserad och tyckte mest att de va jobbigt att han i överhuvudtaget skrev till mig.. Tillslut svarade jag… Vi bytte nummer, och en onsdags kväll när jag satt hemma med en tjejkompis och drack vin hörde han av sig, kvällen slutade med att han och hans kompis kom över vi drack och pratade hela natten, vi delade säng den natten men jag var tydlig med att jag inte kommer att göra något mer än hångel första kvällen. Dagen efter gick jag runt med ett leende på läpparna, jag spenderad kvällen med honom, hemma
Hos honom, nästa kväll skulle även den spenderas där, vi umgicks i flera veckorna sträck och väldigt snabbt bestämde vi oss för att bli tillsammans..

Eftersom att christian hade flyttat hem ifrån och jag fortfarande bodde hemma blev de så automatiskt att vi spenderade mer tid hos honom, jag började flytta dit fler och fler saker, helt plötsligt ”bodde” jag där. Eftersom att lägenheten inte var de största så blev de med tiden ganska trångt, vi började titta på lägenhet tillsammans och när vi endast varit tillsammans i 6 månader skrev vi kontrakt på lägenheten på lägenheten vi äger och bor i idag.
Det gick väldigt fort men de är absolut ingenting jag ångrar idag.

Tanken är att jag efter min mamma ledighet ska kombinera plugg med jobb, vad jag vill plugga har jag inte bestämt än, men förmodligen blir det något inom barn och omsorg eventuellt socialpedagog.

Christian jobbar team säljare på stadium, fixar kontrakt och ser till att olika föreningar får sitt material osv. Jag är inte jätte insatt i vad han gör på jobbet, men han trivs!

20130415-073214.jpg
fortsätt gärna att ställa en massa nya frågor!!!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats