ISABELLA FEIZA ÅHLANDER

Tack för fina kommentarer!

Hej alla Godingar!
tack för alla fina kommentarer, de känns helt underbart att veta att de finns så många som är med en och stöttar med peppande eller vettiga kommentarer, just nu sitter jag återigen i mitt kök på min gamla vanliga plats där jag innan drack kaffe..

Jag såg att de var någon gullig prick som hade kommenterat mitt inlägg från igår morse om att jag numera inte dricker kaffe pågrund utav graviditeten, tydligen så ska inte kaffe vara någon fara, fast jag känner mig ändå delad i den frågan livsmedelsverket säger att kaffe (koffeinet) inte är bra för barnet och en för stor mängd kan öka risken för missfall, jag skulle inte kunna leva med mig själv om jag på grund utav kaffe fick ett missfall.

Kaffe och svart teinnehåller koffein, som i höga doser kan öka risken för missfall. När man är gravid bör man därför inte få i sig mer än 300 milligram koffein per dag. Det motsvarar antingen tre koppar kaffe (1,5 dl/kopp) eller sex koppar svart te (2 dl/kopp). Även coladrycker och energidrycker kan innehålla koffein.”

 

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats