ISABELLA FEIZA ÅHLANDER

Innebandy och gravid?

Jag har varit en innebandy spelare till och från så länge jag kan minnas, jag tror att jag var ca 7 år när jag började spela. De har alltid varit någonting med sporten som varit tilltallande. Under mina vildaste år valde jag att lämna innebandyn åt sidan eller jag la väl ganska mycket åt sidan förutom mina vännet, fest, killar, och sånt man en gång i livet behöver utforsta för att veta att man är redo att bli vuxen, jaja! – nu tappade jag fokus och hamnade långt utanför ämnet. – om en stund ska jag nämligen iväg och spela min första match som vetande gravid!

jag har egentligen en fråga som jag inte riktigt har hittat svar på men de kanske finns någon av er som läser som varit i samma situation, hur länge kan man spela innebandy? jag tänker att jag kan träna så länge jag själv orkar, men de är en skillnad på att spela och att träna, på matcher finns de väldigt många längen där de är helt oföruttsägbart, de kan komma en armbåge från höger, eller en klubba från vänster, de värsta som skulle kunna hända är ju att barnet blir skadat.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Feiza

      Hej! Okej, jag hade gärna spelat säsongen ut, men de känns inte helt möjligt. Hade du kunnat spela längre? Eller vad gjorde att du slutade i kust vecka 23? Kram

stats