ISABELLA FEIZA ÅHLANDER

Torra fötter är A och O

Jag är verkligen usel när de gäller vinterskor, jag köper alltid 2-3 par som kostar under 500 lappen, och håller i några veckor. I år tänker jag kosta på mig ett par, eller rättare sagt jag funderar på att kosta på mig ett par gummistövlar och sedan använda varmare sockor i. dels för att jag då försäkrar mig om att inte få blöta fötter och för att de dessutom är rätt praktiskt att bara kliva ner i ett par stövlar. Jag har egentligen varma skor till vintern, jag har mina bruna uggs som jag knappt använt, och några halv billiga stövlar. Jag velar mellan tre par stövlar alla i ungefär samma prisklass skiljer sig kanske någon hundralapp.

 

De längst till vänster är helt klart snyggast enligt mig, men kanske inte den mest praktiska skon. Ilse Jacobsen skon är super fin, men på något sätt svår matchad då den stilen inte riktigt är jag, Hunter stövlarna är ju alltid ett säkert kort ”vanliga svarta stövlar”.  Vilken tycker ni är snyggast?

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. feiza

      ÅH, jag är nog också rätt inne på hunter stövlar men funderar på om jag vill ha ett par låga. Eftersom att jag faktiskt redan har ett par höga gummistövlar.

  1. Elli

    Tänk på att vissa stövlar kan vara väldigt hala när det är snö ute.

    Hunter har snygga vintersockor man kan köpa till, men det kanske är jobbigt att gå i så höga stövlar hela vintern? Jag själv orkar inte gå särskilt långt i gummistövlar. Men samtidigt är dem användbara året runt :)

stats